LinkStore

Logo for web
learn web development

НАУЧИ КАКО ДА ИЗГРАДИШ ВЕБ САЈТ ВО WordPress

1. Научи како функционира хостинг

2.Научи како се инсталира и хостира WordPress

3.Научи како се инсталираат и користат модули(Plugins)

4.Научи како се оптимизира веб сајт по GTMetrix и Page insights од google

5.Научи како да го поправаш и одржуваш веб сајтот

6.Научи како да го заштитиш веб сајтот

7.Научи како да дизајнираш веб сајт

8.Научи како да префрлиш веб сајт од еден на друг хостинг без да изгубиш податоци

НАУЧИ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

1.Научи како да пребаруваш и да истражиш онлајн пазар

2.Научи Како функционира Он-Лајн Маркетингот

3.Научи како да креираш SEO (Содржина и стратегија)

4.Научи како да креираш off-page backlinks & како да рангираш одреден "keyword"

5.Научи како да креираш "buyer persona"

6. Научи како да креираш Google, Bing & Social Network Ads

7.Научи како да креираш кампањи и како да ги оптимизираш кампањите.

Learn Digital Marketing
Learn Graphic Design

НАУЧИ ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

1. Научи како да креираш logo, banner, flyer, poster итн...

2. Научи како да креираш графички дизајн за веб сајтови.

3.Научи како работи Photoshop

4.Научи како да креираш графици во Photoshop

5.Научи ги сите совети и трикови за Adobe Photoshop

Нашите студенти работат за:

Link Store logo

Последни новости

LINK ACADEMY