LinkStore

Logo for web
About Us

Кои сме ние?

Link Academy е страстен и млад тим од технолошки експерти кои веруваат во обезбедување решенија со високи перформанси за да одговараат на барањата на своите клиенти за квалитетен фокус и ефективност на трошоците и времето.

Аплицирај тука

link academy
Please select for which course you will go
LINK ACADEMY